vineri, 29 iunie 2007

manele

acum cateva zile am citit un articol despre cum privesc cei din alte tari ( cei care au auzit,bineinteles ) manelele. si un american spunea asa: " I think that manele is a very nice tipe of music.is something different and specific to your country.if i'd ever come to Romania,I would like to listen closely to this tipe of music.I think is fascinating!!!"
Fascinating?hahah. saracii,nu stiu cum sta de fapt treaba. nu stiu ca de fapt,in ultimii ani,o adunatura de tigani fara cultura a reusit sa prosteasca o tara intreaga. cuvinte gen "bani","femei","bautura" constituie textul umil care se rezuma doar la cateva idei de mult expirate.la prima vedere pare amuzant. dar apoi iti pui problema:cum de a ajuns maneaua la putere daca se folosesc mereu aceleasi cuvinte?
dupa parerea mea,MANEAUA reprezinta un gen muzical ( daca poate fi numit asa ) ce poate fi devorat cu usurinta de populatia mediocra. Daca aceste melodii ar fi interesante,sunt absolut sigura ca nu s-ar invechi asa de repede.dar avand in vedere ca despre ele vorbim acum,cea care conteaza nu este calitatea ci cantitatea. stiu ca persoanele adepte acestui gen muzical si care vor citi asta,ma vor injura etc. treziti-va bai oameni buni! stiu ca nu sunt singura care isi raceste gura pe tema asta.au mai fost si altii si inca mult mai documentati asupra acestui subiect.dar cine sa asculte? cred ca suntem " pe drumul cel bun".

Niciun comentariu: